فر کامبی
فر پخت ترکیبی
/
فر کامبی (فر پخت ترکیبی) COMBI OVEN ، نسل پیشرفته فرهای روماک محسوب می شود که به دلیل پخت ترکیبی هوای داغ با بخار به فر کامبی شناخته می شود.
فر کامبی قابلیت پخت به 3 روش زیر رادارد.
1- پخت با هوای گرم (کانوکشن) مانند پخت پیتزا، گریل کردن، کبابی کردن ، پخت نان و شیرینی و ...
2- پخت با بخار مانند بخار پزکردن سبزیجات و صیفی جات برای حفظ ارزش غذایی و دم کردن برنج و ...
3- پخت ترکیبی هوای داغ با بخار مانند پخت مرغ، گوشت و ماهی و ...
فر کامبی
فر کامبی
فر پخت ترکیبی
فر کامبی 20 سینی
فر پخت ترکیبی 20 سینی
فر کامبی ایرانی
اطلاعات بیشتر...
فر کامبی
فر کامبی
فر پخت ترکیبی
فر کامبی 10 سینی
فر پخت ترکیبی 10 سینی
اطلاعات بیشتر...
روماک در سال 1393 با توجه به نیاز مصرف کننده در ایران، فرهای کانوکشن گازی را طراحی و تولید نمود که اولین تولید کننده فر های کانوکشن گازی در ایران می باشد. با توجه به نیازها و محیط کار آشپزخانه ها در سال 1398 نسل پیشرفته فر های کامبی گازی را طراحی و تولید نمود که هم اکنون بزرگترین شرکت تولید کننده نسل پیشرفته فر کامبی گازی در ایران می باشد که تمامی قطعات مانند موتور، بردهای الکترونیکی، نرم افزار دستگاه و ..... را بومی سازی کرده و با قیمت بسیار پایین نسبت و تولیدکنندگان دیگر عرضه می نماید.
ویژگی و مزایای دستگاه فر کامبی
- پنل لمسی 9 اینچی
- دارای پورت USB جهت بروزرسانی برنامه دستگاه
- 5 حالت پخت و پز: پخت با هوای گرم / پخت با هوای گرم با
بخار مستقیم / بخار پز / پخت ترکیبی، پخت با بخار با کنترل
دما / بازسازی (گرم کردن غذا)
- دارای برنامه های پخت
- دارای تنظیم دما تا 260 درجه سانتی گراد
- دارای تایمر
- دارای بخار مستقیم و ژنراتور بخار
- کنترل پخت و پز هر سینی
- قابلیت ذخیره اطلاعات پخت
- برنامه ریزی تاخیری برای هر پخت و پز
- سیستم احیاء مواد غذایی
- دارای سیستم خنک کننده محفظه
- سیستم تخلیه اتوماتیک آب ژنراتور بخار
- دارای سنسور حس گر برای تشخیص دمای درون مواد غذایی
- دارای سیستم رسوب زدایی ژنراتور بخار
- دارای سیستم تخلیه اتومات فاضلاب
- سیستم تشخیص خطا
- کنترل رطوبت بین صفر تا 100 درصد
- دارای تزریق دستی رطوبت
- قابلیت تنظیم پخت برای هرطبقه
سیستم تنظیم و تولید بخار در فر پخت ترکیبی ( فر کامبی )
در فر نسل پیشرفته روماک ، بخار به دو صورت بخار
مستقیم و ژنراتور بخار تولید می گردد.
در بخار مستقیم با تعیین درصد بخار، فر کامبی
روماک بصورت اتوماتیک آب را درون محفظه وارد می
کند و با پاشش به کوره های قدرتمند گازی یا
المنتهای برقی، بخار مورد نیاز را تولید می کند.
ژنراتور بخار قدرتمند موجود در فرهای پیشرفته
کامبی روماک ، مستقل و جدا از محفظه فر، بخار
تازه را در هر زمان برای پخت با کیفیت عالی تأمین
می کند ، در نتیجه باعث شادابی بیشتر مواد غذا
می گردد.
آب درون ژنراتور بخار، هر 24 ساعت بصورت
اتوماتیک تخلیه می شود این سیستم اطمینان
حاصل می کند که آب پس از هر 24 ساعت پخت و
پز به طور مداوم تعویض می شود که کیفیت بالا و
بهداشت در داخل فر را تضمین می کند.
حفاظت و شستشو
برای روغن زدایی و تمیزکاری بدنه داخل محفظه
جهت جلوگیری از خسارت به دستگاه، فر کامبی
روماک دارای 5 برنامه تمیز کردن که متناسب با
نیازهای هر حرفه ای طراحی شده است را ارائه
می کند.
عکس از کامبی که شیشه ها بصورت مات که در
حال شستشو می باشد استفاده گردد.
دو تا عکس ارسال می شود از برنامه پنل ، که قرار
داده شود.
سیستم تمیزکاری اتوماتیک فر، بالاترین سطح
بهداشت را تضمین می کند.
کاربرد دستگاه فر کامبی
فر کامبی , دستگاه فر کامبی , فر پخت ترکیبی , دستگاه فر پخت ترکیبی , فر کامبی استیمر , فر کامبی ایرانی , قیمت فر کامبی , فر کامبی اون ,فر کامبی آون
سیستم فن دو طرفه
تنظیم جریان هوای متغیر و یکنواخت
دارای پیش گرمایش
دارای روشنایی داخل کابین
درب دو جداره شیشه ای
سینی 40*60 سانت فاصله بین طبقات 8 سانتیمیتر
سینی 1/1 فاصله طبقات 63 میلیمتر
دارای سیستم شستشو
دارای 5 برنامه شستشو
دارای درزگیر سیلیکونی
دارای کوره های پیشرفته برای تامین گرمای محفظه
حرارت غیر مستقیم
جنس ورق داخل دستگاه استیل به ضخامت 1.25 میلیمتر
جنس ورق بیرون دستگاه استیل به ضخامت 1.25 میلیمتر
عایق حرارتی پتو سرامیکی و پشم سنگ
قابلیت ساخت تمام برقی و گازی
طراحی ارگونومی
بهداشتی و ایمن
تمیز کردن سریع و آسان
بادوام
رستورانها ، آشپزخانه ها، تالار ها ، قنادی ها ، کیک پزی ها و همینطور در پخت نا ن و شیرینی خانگی و صنعتی و انواع و اقسام کیک ها و شیرینی ها
محصولات مشابه
محصولات دیگر
صفحه قبل